Websites portfolio

Bekijk hieronder de gemaakte websites en webapplicaties van Amitix. Elke website en/of webapplicatie heeft uitleg van de opdracht en enkele foto's van het product. Vaak kunt u de website of webapplicatie ook bezoeken. Mocht u interesse hebben kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Websites
Plaatselijk Belang Sint Annaparochie Plaatselijk Belang Sint Annaparochie Plaatselijk Belang Sint Annaparochie Plaatselijk Belang Sint Annaparochie

Plaatselijk belang Sint Annaparochie

Vanuit het bestuur van Plaatselijk Belang Sint Annaparochie is gevraagd of Amitix een nieuwe website wilde maken met de eisen en wensen van de vereniging. Sinds het nieuwe bestuur in 2019 is het Plaatselijk Belang bezig met het veranderen naar een 2.0 variant waarbij een nieuwe website niet kon ontbreken.

Het bestuur wilde een nette website met weinig toeters en bellen. Omdat het bestuur verder geen verstand heeft van design en programmeren is er besloten dat Amitix naast de realisatie ook voor de designs verantwoordelijk is. Naast dat is gevraagd om een centrale plek te creeën voor alle mails met een contactformulier, waarbij de verzonden contactformulieren rechtstreeks in de mailbox belanden. Zo kunnen de inwoners van Sint Annaparochie en leden van Plaatselijk Belang Sint Annaparochie de vereniging makkelijker bereiken.

Ook wil de vereniging ook de ledenadministratie digitaliseren, waar de eerste opzet al voor is gedaan door een inschrijfformulier te initiëren op de website. Amitix heeft daarvoor gezorgd.

Tenslotte is er een plek waar bijpraters (de zogenaamde blog van de vereniging) worden gepost en is er een plek voor de komende evenementen gerealiseerd. Deze kunnen via een admin paneel worden beheerd.

Bekijk de website